Bună, sunt Sabău! Am 16 ani si sunt elevă la Liceul National Catolic “Sf. Iosif” Bacău, clasa a XI- aC .

În timpul liber îmi place sa ies cu prietenii, Malina( verisoara mea) si Ciceu, care mi-au spus ca dacă am vreodata ocazia să mentionez faptul că îi cunosc să o fac pentru că așa voi avea note mai bune la TIC.

Îmi place să citesc cărți scrise de autori romani, autorul meu preferat fiind Mircea Eliade, chiar dacă nu el a scris romanul meu preferat. Nu imi plac cărțile scrise de autori precum John Green, J.K. Roling sau alti autori de genul.

Sunt o persoană cu simtul umorului dezvoltat, memem-urile mele sunt apreciate în grupul meu de prieteni, grup în care eu sunt alpha-ul deoarece le sunt superioară membrilor din el( sunt mai creativă, mai spontană, mai calmă, stiu să ascult problemele cuiva, ma gândesc si la altii atunci când iau o decizie… cu toate acestea, îl las pe cel mai fraier din grup, pe Calin, să creadă că este alpha-ul deoarece nu am chef să ascult cum încearcă să-mi dea roast. Vocea lui ma epuizează psihic. ) Chiar dacă imi pasă de alte persoane, nu imi pasă de părerile lor nefavorabile deoarece nu vreau să introduc negativismul alor persoane in viata mea. Dacă cineva nu ma place, este strict problema lor si ar trebui să se concentreze asupra proprilor defecte, pentru a evolua, în loc sa se concentreze asupra defectelor mele. Plus ca nu toti au gusturi bune.

Un ultim lucru pe care trebuie să il spun despre mine, este acela că informaticasite.ro va avea mereu un loc special în sufletul meu, fiind unul dintre cele mai impresionante lucuri create vreodata.

Astept să imi dati follow pe instagram Madalina1332
P.S. Salut, Costel! Îți urez o zi frumoasa așa ca tine!

Advertisements